Rabu, 15 Mei 2013

The VBA and my Friend "Giveaway Challenge"

Before I say Thank you very much for Ann Tan from fatiguechic.blogspot.com for nominating me for the Versatile Blogger Award!

The Rules
Thank the person who nominated you & include a link to their blog (common courtesy!). Nominate 15 blogs & let them know about the nomination. Lastly, post 7 random things about yourself!

15 Nominations
Adeayu Hadijah from http://www.mylittlecreambutton.com/
Desica Pramudita from http://11daisy.blogspot.com/
Annissa Mawinda from http://anisacrament.blogspot.com/
Rimma Izzaty Putri from http://nchulund.blogspot.com/
Marsya Aulia Rizkita from http://heymarsya.blogspot.com/
Meisza Adilla Herssy from http://meiszaecha.blogspot.com/

7 random things about me
-I really love the scent of apples-
-I will always feel worried when i have not finished the task-
-I love earth colours-
-I willingly hold hungry in order to photograph the food I eat-
-I obsessed to become a professional singer-
-I miss the time when I won competition read the poem-
-I love my mother more than anything in this world-


ohhh yaaaa selain mengenai Versatile Blogger Award diatas , kenapa untuk judul postingan kali ini ada Giveaway Challengenya ya???, apa saya sedang mengadakan Giveaway Challenge??? ahhhh tidak!, tidak untuk saat ini...namun kali ini saya membuat beberapa gelang dari tali sepatu (dan ini adalah gelang karya saya lho, saya membuatnya sendiri, benar-benar sendiri,hahaaaa...bangga donk ya...!), dan gelang-gelang ini saya buat sebagai salah satu hadiah untuk Giveaway Challenge yang diadakan oleh salah satu sahabat saya di dalam blognya mylittlecreambutton, bagaimana???, ada yang ingin untuk mendapatkan gelang buatan saya ini???, ayoooo cepat, segera kunjungi blog teman saya disini ya...!!!

PLEASE CLICK HERE FOR INTERNATIONAL
 
dan yang harus kalian tahu, gelang-gelang ini bukan hadiah utamanya, jadi akan ada banyak hadiah yang bisa kalian dapatkan di Giveaway Challenge sahabat saya ini, dan inilah penampakan gelang-gelang yang saya buat, dan kalian semua berkesempatan untuk memilikinya...!!!


buruan ikuti Giveaway Challengenya sekarang!!!

semoga ada inspirasi yang bisa didapat dari postingan kali ini, sampai ketemu di postingan selanjutnya...

42 komentar:

  1. Ozy!!! thank you buat nominasinyaa <3<3

    BalasHapus
  2. love your D.I.Y! kreatif banget ^^ wish i could be more crafty on this holiday..
    xx,bella

    BalasHapus
  3. well hi!! thanks soo much for participating! and your friend giveaway seems nice! al the shoelaces and small itsy bitsy crafty things!!
    i try to join alright?
    best of luck!
    and, you wan to be a profesional singer?
    do you own any youtube channel?
    maybe i can subscribe to you too!!

    BalasHapus
    Balasan
    1. hohoooo...
      now, im not have you tube account, maybe next time i will...:))
      heheeeee:))

      Hapus
  4. yahhh nda masuk de.. hahhahaha
    congrats btw :)

    visit mine whenever you had a chance :D

    warmest regards,
    Miss Aa
    www.miss-aa.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahahaaaaaaa....next time pasti masuk dehhhh:))

      Hapus
  5. Ah! Thank you banget Ozi! *terharu* and kamu bener2 punya bakat di bidang kreativitas ya?! I can't even make that bracelet by myself haaha.. Simply spectacular!




    www.anisacrament.blogspot.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahahaaaaa...makasih annissa:))
      kamu pantas ko masuk nominasi, bahkan kalau ada nominasi fashion blogger yang punya gaya oke tapi tetep down to earth,kamu nmer 1 nominasiku:))

      Hapus
  6. congrats on the award! anyways cute diy bracelets! <3

    Letters To Juliet

    BalasHapus
  7. omg! i really love your blog! keren2..
    please check out mine..
    http://sheilachristie.blogspot.com/
    thanks...
    have a good day!

    BalasHapus
  8. awwwh I lvoe all the bracelets <33 Cute >.< Following you now!

    BalasHapus
  9. great! would you like to follow each other in gfc and bloglovin? let me know!

    BalasHapus
  10. Wow those are very cool!
    Maybe we can follow each other~
    http://lexiluthor.blogspot.com/

    BalasHapus
  11. braceletsnya cute banget sih. ahahaha.. but when i wear it the colour won't suit on my skin. :p

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahaaa..makasihhh:))
      no problemmmm, sekali2 pakai yang ngejreng gak papa kan:))

      Hapus
  12. cute bracelets! and congrats for the awards!



    Hei Echa!

    BalasHapus
  13. I love the bracelets, so cute and colourfull !

    BalasHapus
  14. Looks amazing! Nice blog!

    BalasHapus
  15. Cool!!!
    I want to try to make some bracelet too.
    Congrat for the award

    BalasHapus
  16. Ive entered that giveaway :D Im currently having a giveaway too hehe.
    join my OASAP giveaway on my blog and win gorgeous summer clothing!
    http://bella-moreway.blogspot.com/2013/05/oasap-giveaway.html

    BalasHapus
  17. aww terimakasih banyak :D
    kamu mau jadi penyanyi? hehe goodluck!
    and btw, good luck buat yg ikutan giveaway nya :))

    BalasHapus
    Balasan
    1. hhaahaha...iya itu obsesi dari dulu,aku sering sih udah ikut kaya singing contest gitu, tapi alhamdulillah lebih sering kalah ketimbang menangnya, hahahaaaaa:))

      Hapus
  18. already followed u back, Ozi
    Keep in touch :)

    Hello!
    Titaz
    www.stylieandfoodie.blogspot.com
    twitter : @tazty | IG : @tazty

    BalasHapus
  19. Omg masuk nomination! baru baca ada nama saia di diatas ...
    thanks for appreciate my blog yaaa *terharubangettt* :')

    BalasHapus

fellas